Näin selviät erosta parhaiten: ”Nauti niin että exää hirvittää”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Parisuhteen päättyminen ei välttämättä ole helppoa kenellekään. Entisen kumppanin piirteisiin saattaa palata ajatuksissa useastikin, ja eron käsittelemisessä menee oma aikansa. Yli pääsemiseen on monia tapoja. Paras tapa on kuitenkin nauttia tilanteesta täysin rinnoin, jos siihen vain kykenee.

Vaikka olisit luullut elämää eksäsi kanssa vuosisadan rakkaustarinaksi, on aika herätä todellisuuteen – se ei ollut sitä. Sureminen, viha ja katkeruus saattavat herätä vuorotellen menneitä aikoja muistellessa. Kuitenkaan näistä tunteista käsin ei kannata toimia, sen sijaan paras tapa näyttää entiselle kullalle taivaan merkit on voida paremmin ja menestyä omassa elämässä.

Pukeudu näyttävästi kuin olisit kuningatar ja pidä pääsi korkealla – sinulla on oikeus nauttia naiseudestasi täysin rinnoin, Elite Daily kertoo. Usein suhteen loppumetreillä tunne omasta seksikkyydestä on kateissa, ja on tärkeä herättää oma sisäinen jumalatar, jotta voi vetää puoleensa uusia upeita kokemuksia. On parempi, että jos nainen osuu samaan yökerhoon tai kahvilaan eksän kanssa, hän antaa entiselleen mahdollisimman vähän huomiota.

Etäisyyden pitäminen on parempi vaihtoehto kuin ripustautuva käytös, vihan purkaminen tai selän takana pahan puhuminen. Kun mies huomaa, että olet siirtynyt eteenpäin, hänen mielenkiintonsa saattaa herätä. Sama positiivisuus kannattaa pitää yllä myös sosiaalisessa mediassa. Twiittaa ja kirjoita Facebook-profiiliisi elämäniloisia päivityksiä ja kerro parhaista tapahtumistasi, jotta hän tietää sinun nauttivan elämästä.

Jos tapanasi on lähetellä humalassa tekstiviestejä tai soitella ihmisille, poista eksäsi numero kännykästä, niin pysyt selkeillä vesillä. Mikäli sinulla on edelleen tunteita entistä seurustelukumppaniasi kohtaan ja haluat herätellä hänen mustasukkaisuuttaan, paras tapa siihen on näyttäytyä tuntemattoman miehen seurassa. Parasta olisi kuitenkin miettiä, haluaako vanhaa suhdetta toistaa. Jos vastaus on ei, uusien miesten deittailemista kannattaisi harkita muunakin kuin näytösluontoisena asiana.