Lara Binglessä ihailtavaa enemmän kuin tarpeeksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen mallikaunotar Lara Bingle kiinnitettiin äskettäin Cotton On Underwear -merkin keulakuvaksi. Hän on esiintynyt monissa televisio-ohjelmissa, kuten omasta elämästään kertovassa Being Lara Bingle -realitysarjassa.

26-vuotias Lara on nautiskellut elämästä Bondi Beachilla, ja hän julkaisi Instagram-blogissaan näyttäviä bikiniotoksia, joista huomaa neidon olevan ensiluokkaisessa rantakunnossa. Binglen yllä nähdään muun muassa raidalliset ja vihertävän sävyiset bikinit.

Kotimaassaan kiistellyn matkailumainoksen ansiosta tunnetuksi tullut nainen vahvisti viime vuoden lokakuussa aloittaneensa suhteen Avatar-tähti Sam Worthingtonin kanssa. Bingle oli aiemmin kihloissa australialaisen krikettiammattilaisen Michael Clarken kanssa, mutta pari purki kihlat vuonna 2010. Hän on poseerannut Who, Grazia, Oyster ja OK! -lehtien kansissa.