Nainen, 8 vinkkiä parempaan orgasmiin

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Naistenlehtien artikkelit keskittyvät usein neuvomaan lukijoitaan siinä, miten he voisivat parhaiten tyydyttää miehensä. Naisen nautinnolla on kuitenkin suuri merkitys pariskunnan seksielämän sujuvuutta ajatellen. Glamour-lehden artikkelissa annetaan kahdeksan vinkkiä, joilla nainen voi tehdä seksistä hekumallisempaa itselleen.

Nykykulttuurissa panostetaan tehokkuuteen ja nopeuteen. Joskus on kuitenkin hyvä ottaa rennosti. Jos seksin harrastaminen on aiemmin ollut mielessä orgasmin vuoksi, nyt siihen voi suhtautua kokonaisvaltaisena, nautinnollisena leikkihetkenä. Liiat odotukset luovat paineita, ja voivat jopa estää kliimaksin saavuttamisen.

Miehelle ei myöskään voi asettaa liikaa paineita. Uros voi hyväillä kultansa kehoa, mutta on kaunottaren itsensä vastuulla ottaa kokemuksesta kaikki irti. Kun ihminen tuntee oman kehonsa, on helpompi ohjastaa innokasta poikaystävää omille erogeenisille alueilleen koskettelemaan.

Toisen ihmisen voi saada välillä kiihottuneeksi pelkästään ilmaisemalla oman halukkuuden yhdyntään. Tuolla logiikalla naisen tylsistyminen sängyssä johtaa myös miehen tylsistymiseen. Virettä voi pitää yllä vaihtelevuudella ja leikkimielisyydellä. Erilaisten lelujen kokeilu ja fantasioiden kertominen voi toimia laukaisijana tajunnanräjäyttävälle sessiolle.

Miehen ei aina tarvitse olla osapuoli, joka tekee aloitteen seksiin. Nainen voi ottaa ohjat käsiinsä ja vietellä kultansa sytyttämällä kynttilät, verhoamalla kroppansa seksikkääseen pitsiin ja riisumalla uroksen vaatteistaan. Monesti orgasmin saaminen edellyttää naisella klitoriksen stimuloimista. Tämän voi tehdä helposti yhdynnän aikana. Neito voi tehdä tämän itse tai pyytää auttavaa kättä rakastajaltaan.

Jos päivän päätteeksi pää on täynnä ajatuksia, lempimiseen voi olla vaikea virittäytyä. Naiselle onkin todella tärkeää puhdistaa pää stressin aiheista ennen huumaavia hetkiä. Orgasmi syntyy rentoutuneessa olotilassa, jossa on lupa antaa nautinnon heräillä vartalossa omaan tahtiin. Läsnäoleva rakastaja osaa kiinnittää huomiota siihen, mikä todella herättää toisessa väristyksiä.

Hyvän poikaystävän tunnistaa sellaisesta käytöksestä, jossa mies opiskelee naistaan kuin ekaluokkalainen aapista, ja pyrkii hallitsemaan jokaisen nautinnon aakkosen mestarillisesti. Tällainen huomiointi sytyttää parin välille kemian, jonka turvin seksiä voi harrastaa ajasta ja paikasta riippumatta. Omaa himoaan voikin seurata spontaanisti ilman aikavarausta.