Perhe yritti siivota WC-paperia polttamalla – talo paloi poroksi

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Suurin osa ihmisistä on niin sanotusti perusfiksuja, joilla maalaisjärki toimii käytännön tilanteissa. On kuitenkin niitäkin, joilta tuntuu syntymässä pudonneen muutamia olennaisia ruuveja. Amerikkaan tuntuu tiivistyvän maailman uskaliain yrityshenki sekä myös odottamaton tyhmyys.

Nyt erään alabamalaisen perheen kerrotaan menettäneen kotinsa tulipalossa. Palon syy on uskomaton. Kodin omistajat nimittäin yrittivät siivota puiden oksilla olevaa wc-paperia sytyttämällä sen tuleen. Crausewellien asunto ja sitä ympäröivät puut oli peitetty paperiin teinien pilan ansiosta.

Sotkua poikansa kanssa siivonnut Cheryl Crausewell päätti polttaa erään wc-paperin peittämän pihapuun, jotta kaksikko selviäisi urakasta vähemmällä. Tuli levisi puusta taloon ja kun takapihan propaanitankki otti tuntumaa liekkeihin, niitä ei voinut enää pysäyttää. Talo paloi maan tasalle.

Perheellä oli kuitenkin onnea onnettomuudessa. Tilanteessa ei syntynyt henkilövahinkoja, koska kaikki talossa olleet ehtivät paeta ajoissa pihalle. Perhe saa lisäksi menettämänsä omaisuuden takaisin vakuutuksesta, uutisoi My Foxal -sivusto.