Koira syntyi ilman silmiä – mitä siitä sitten tulikaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vammaisena syntyneet lemmikit kohtaavat usein karun kohtalon, kun niitä lopetetaan usein hyvinkin pienten syiden takia. Xander-mopsi sai kuitenkin elää, vaikka se syntyi sokeana ja kokonaan ilman silmiä. Ihastuttava koirapienikainen on sittemmin saanut merkittävän aseman yhteiskunnassa.

Kaksivuotias Xander tuotiin viime vuonna eläinsuojaan noin vuoden ikäisenä. Se sai nopeasti uuden kodin Rodney Beedyn ja tämän vaimon luota, ja nyt koira on pestattu sairaalaan terapiakoiraksi.

Työssään se on auttanut lukemattomia ihmisiä toipumaan paremmin, ja tuonut valtavan määrän iloa ja onnea ihmisille. Itkevän ihmisen kuullessaan Xander suuntaa heti paikalle lohduttamaan. Koira on saanut niin suuren suosion, että sille on perustettu Facebookiin oma fanisivu, jossa on jo yli tuhat jäsentä.