Maria Fowler otti mallia Kardashianista – näyttävä peppukuva julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamourmalli Maria Fowler nousi suuren yleisön tietoisuuteen TOWIE-sarjasta, joka on suuressa suosiossa etenkin saarivaltion sisällä. Tähti on sittemmin ollut otsikoissa myös synkempien uutisten merkeissä yritettyään itsemurhaa. Hän kuitenkin toipui tapauksesta.

Nykyään Maria Fowler on jälleen hyvässä kunnossa ja jakaa ahkerasti kuvamateriaalia itsestään sosiaalisessa mediassa. Nyt 27-vuotias tähti on lisännyt Instagram-tililleen uusia kuvia, joissa hän muun muassa esittelee kameralle näyttävää takamustaan hieman Kim Kardashianin hengessä.

Maria Fowler vieraili äskettäin Titanic-kylpylässä Huddersfieldissä, jossa hän innostui esittelemään tanssitaitojaan kameran edessä. Innokkaana twerkannut neito esiintyi The Only Way Is Essex -sarjassa vuosina 2010 – 2011. Neitokainen pelästytti viime vuonna monet faninsa, kun otti yliannostuksen lääkkeitä masennuksen takia. Hänet saatiin kuitenkin hoitoon tarpeeksi ajoissa.