Näyttelijättären tyyli tyrmättiin netissä – iski heti jauhot suuhun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet muistavat vuoden 2009 menestyselokuvan Precious, joka nosti yhdysvaltalaisen näyttelijättären Gabourey Sidiben kuuluisuuteen. 30-vuotias nainen on esimerkki erilaisesta naiskauneudesta, sillä tämän uhkea ulkomuoto ei vastaa Hollywoodin kauneusihanteita.

Splash
Splash

Precious-elokuvasta Oscar-ehdokkuuden saanut Gabourey edusti äskettäin Golden Globe -tapahtumassa, jossa hänet nähtiin valkoisessa leningissä. Muodokas nainen sai asustaan ja ulkomuodostaan paljon kritiikkiä, kun vihaviestit tulvivat Twitterissä. Hän vastasi nopeasti kommentteihin.

– Ne ihmiset, jotka tekivät ilkeitä kommentteja GG-kuvistani. Itkin yksityiskoneessani matkalla unelmatyöhöni eilen illalla, kirjoitti nainen nasevaan sävyyn.

Splash
Splash

Brooklynissä syntynyt ja Harlemissa kasvanut Sidibe työskenteli Fresh Air Fund’s -järjestön vastaanottovirkailijana ennen kuin pääsi näyttelijättäreksi. Hänet on nähty elokuvissa Tower Heist, Seven Psychopaths, Gravy ja Yelling to the Sky.