Jessica Mauboy julkaisi herutuskuvansa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen poptähti-näyttelijä Jessica Mauboy on suomalaisille vielä varsin tuntematon tähti, mutta kotimaassaan hän nousi tähdeksi sikäläisestä Idol-ohjelmasta. Sittemin Mauboy on yrittänyt tehdä kansainvälistä läpimurtoa.

Lukuisten muiden poptähtien tapaan Jessica Mauboy on kunnostautunut välillä paljastavaksikin yltyvien omakuvien jakamisessa sosiaalisessa mediassa. Nyt laulajatar nähdään otoksessa, jossa hän poseeraa punaisissa bikineissä uima-altaan reunalla. Ja kuten asiaan kuuluu, niin Jessica on julkaissut itsestään myös selfie-kuvia.

24-vuotias Jessica Mauboy nousi tähdeksi vuonna 2006 Australian Idol -kilpailusta, jossa hän selvisi 12 parhaan joukkoon. Vuonna 2008 hän julkaisi debyyttialbuminsa Been Waiting, joka oli menestys ja myi nopeasti kultaa. Myöhemmin Jessica oli mukana Young Divas -tyttöbändissä, josta hän kuitenkin palasi pian taas soolouralle. Mauboy on nykyisin myös näyttelijä, ja hänen ensimmäinen pääroolinsa elokuvassa nähdään elokuvassa The Sapphires.