Iltapuku paljasti Kelly Brookin muodot punaisella matolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittitähti Kelly Brook on varsinanen miestennielijä, sillä neito on pallotellut vuosia kahden miehen välillä. Molemmat ovat rugbypelaajia. Danny Ciprianista pettämiskohun takia eronnut nainen on alkanut jälleen lämmittelemään toista eksäänsä Thom Evansia.

Neitokainen edusti äskettäin myös National Television Awards -tapahtumassa Lontoossa, ja hänet nähtiin punaisella matolla avokaulaisessa mekossa. Musta leninki kävi hyvän maun rajoilla, sillä siinä oli runsaan kaula-aukon lisäksi lähes vesirajaan yltävä halkio, joka ei peitellyt tähden reisiä.

Kalenterien suosikkikaunottarena nähty glamourmalli ja näyttelijä Kelly Brook on Britannian median lemmikkejä. Neitokaista kuvataan minne tahansa hän meneekin. Malliuransa lisäksi tähti on nähty elokuvissa The Italian Job ja Keith Lemon: The Film. Parhaiten nainen kuitenkin muistetaan suhdesekoiluistaan kahden brittiläisen rugbyammattilaisen välillä.