Lehti paljasti: Koripallo-otteluiden parhaita paikkoja ei saa rahalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä nähdään viikoittain superjulkkiksia istumassa koripallopelien eturivissä parhailla paikoilla. Näitä paikkoja kuluttavat poikkeuksellisen usein esimerkiksi Rihanna, Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio, Beyonce ja Jay-Z sekä monet muut supertähdet.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt New York Times on selvittänyt, että näitä parhaita paikkoja ei ole saatavilla, vaikka niillä haluaisi istua vaikkapa monimiljonääri. Ne eivät nimittäin ole lainkaan myynnissä mistään rahasta. Sen sijaan kotijoukkueen edustaja valitsee ja kutsuu vieraaksi näillä paikoilla istuvat a-sarjan supertähdet.

Paikoille hyväksytään ainoastaan henkilöitä, jotka yleisö tunnistaa välittömästi niiden päätyessä suurille videotauluille. Yleisö tulee katsomaan pelien lisäksi myös julkkistähtiä.

– Fanien tulee mennä villiksi nähdessään heidät videotaululla, New Yorkin maineikkaan Madison Square Gardenin varajohtaja Barry Watkins kertoi lehdelle.