Larasta tulossa melkoinen supermalli – vähäpukeisena Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen mallikaunotar Lara Bingle kiinnitettiin äskettäin Cotton On Underwear -merkin keulakuvaksi. Hän on esiintynyt monissa televisio-ohjelmissa, ja esitellyt vartaloaan tiuhaan tahtiin myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt 26-vuotias huippumalli on tarjonnut Instagram-tilillään esimakua omaa nimeään kantavasta Cotton On Body -vaatemerkin uimapukumallistosta. Lara Bingle julkaisi rohkean otoksen, jossa saadaan lähituntumaa hänen näyttävään bikinivartaloonsa.

Kotimaassaan kiistellyn matkailumainoksen ansiosta tunnetuksi tullut nainen vahvisti viime vuoden lokakuussa aloittaneensa suhteen Avatar-tähti Sam Worthingtonin kanssa. Bingle oli aiemmin kihloissa australialaisen krikettiammattilaisen Michael Clarken kanssa, mutta pari purki kihlat vuonna 2010. Hän on poseerannut Who, Grazia, Oyster ja OK! -lehtien kansissa.