Justin Bieberin äiti pyytää ihmisiä rukoilemaan poikansa puolesta – syyttää viihdemaailmaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieberiä koskevat uutiset eivät ole olleet kovinkaan mairittelevia viime aikoina, ja eilen tilanne lopulta kulminoitui pidätykseen rattijuopumuksesta. Syksyllä kerroimme Bieberin äidin Pattie Malletten vakuuttaneen, että hän uskoo poikansa toilailujen olevan ohimenevä vaihe. Toisin kävi.

Pattie Mallette sai Justin Bieberin ollessaan vasta 17-vuotias. Hän on itsekin nuoruudessaan taistellut huumeriippuvuuksien kanssa, eikä siksi syytä lastaan huonoille teille ajautumisesta. Hän on jopa puolustellut poikansa käyttäytymistä viihdemaailman pahuudella, sillä äidin mukaan Justin Bieber on nimittäin saanut kristillisen kasvatuksen ja sen myötä myös korkean moraalin.

– Niin moni ihminen on saanut upeat kristilliset juuret ja korkean moraalin kasvatuksessaan, mutta joutuvat sitten tuhon tielle viihdemaailman vaikutuksesta. Toivon, että ihmiset muistaisivat Justinia heidän rukouksissaan. Minä rukoilen hänen puolestaan päivittäin, Mallette kertoi The Sunille.

Justin Bieberin talosta löydettiin tuoreessa kotietsinnässä suuri määrä huumeita ja huumeiksi luettavia lääkkeitä sekä huumeiden käyttämiseen soveltuvia välineitä. Bieber ei siten ole pelkästään satunnaisesti ja viihdekäyttönä kannabista pössyttelevä teinipoika. Justin Bieber käyttää alkoholin lisäksi säännöllisesti myös reseptilääkkeitä, kuten masennuslääkkeeksi tarkoitettua Xanaxia. Lisäksi hänen kerrotaan oleva koukussa Sizzurp-nimiseen juomaan. Samainen juoma oli osasyynä Lil Waynen sydänkohtaukseen viime vuonna.