Tässä on seksikkäin televisiokokki – tulos ei yllättänyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uhkeapovinen televisiokokki Nigella Lawson herkuttelee resepteissään sydämensä kyllyydestä. Hän ei säästele kermaa, voita tai lihaa, vaan taikoo tuhteja ja maittavia aterioita elämän herkkuhetkiin. Hiljattain paljastui, että Nigellalla on myös toinen pahe – huumeet.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Julkkiskokki Nigella Lawson tunnetaan ruokaohjelmistaan ja kirjoittamistaan ruokateoksista. Nyt hänet on äänestetty maailman seksikkäimmäksi televisiokokiksi pettäjäsivusto AshleyMadison.comin käyttäjien toimesta. Valinta ei ihmetytä ketään, kuka on Nigellan ohjelmia katsonut, sillä hänen esiintymisensä on todellista ruokapornoa.

Kaunotar oli naimisissa miljonääri Charles Saatchin kanssa, mutta he erosivat, kun Charles kuristi Nigellaa kaksin käsin paparazzikuvissa. Charles väitti oikeudessa Nigellan käyttävän säännöllisesti huumeita. 53-vuotiaan Nigellan väitetään myös lahjoneen entiset assistenttinsa 826.000 eurolla, jotta he eivät kertoisi julkkiskokin käyttävän kokaiinia, polttavan kannabista ja syövän reseptilääkkeitä päivittäin.