Piikkisika putosi naisen päähän – kivulias tulos Facebook-kuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikenlaisia asioita on uutisoitu tippuneen taivaalta vuosien saatossa, mutta tätä ei olisi arvannut kukaan. Brasilialainen Sandra Nabucco kävelytti koiraansa kadulla, kun sai päähänsä piikkisian. Otus putosi katulampun päältä.

Gavealainen nainen sai päähänsä 272 piikkiä, joten lopputulos oli kivulias. Otos hänen päästään on kiertänyt viime päivinä verkossa. 52-vuotiaan Nabuccon mukaan vanhus tai lapsi olisi voinut kuolla vastaavassa tilanteessa. Katso kuva tästä.

Kirurgi onnistui poistamaan piikit pinseteillä, ja nainen syö parhaillaan antibiootteja estääkseen tulehduksen syntymisen päänahkaansa. Hänen mukaansa onnettomuus oli pelottava ja erittäin tuskallinen. Nainen on kuitenkin iloinen siitä, että piikkisika selvisi hengissä, uutisoi The Dodo -sivusto.