Justin Bieberin mallituttavuus Claudia Ortega poseerasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esittelimme syyskuussa uuden mallikaunottaren, kun Claudia Ortega noteerattiin hänen saatuaan kiinnityksen maailmankuulun Beach Bunny -bikinimerkin uudeksi mainoskasvoksi. Vielä melko vähän tunnettu Claudia nousi otsikoihin tällä viikolla juhliessaan yhdessä Justin Bieberin kanssa.

Bieber pidätettiin toissapäivänä Miamissa, ja nyt Claudia on paljastanut lehdistölle mitä hän ja laulaja keskustelivat tiistai-iltana juhliessaan King of Diamonds -yökerhossa. Claudian mukaan Justin oli kertonut julkisuuden paineista, The New York Daily News raportoi.

Parhaillaan kovaa nousua mallimaailmassa tekevän Claudia Ortegan muodot eivät ole ainakaan anorektisia, mutta todennäköisesti ainakin ylävartaloa on korjailtu silikonilla. Claudia kuvattiin Beach Bunnyn kuvauksissa Miami Beachilla.