Jennifer Metcalfe sykähdytti gaalassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijätär Jennifer Metcalfe on näytellyt vuodesta 2006 Hollyoaks-saippuasarjassa Mercedes McQueen -roolihahmoa. 30-vuotias näyttelijätär on saattanut tulla suomalaiskatsojille tutuksi juuri kyseisestä televisio-ohjelmasta.

Nyt Jennifer on ikuistettu upeassa gaala-asussa National Television Awards -tapahtumassa Lontoossa. Nainen oli valinnut ylleen pitsisen mustan mekon, joka oli tyyliltään osaksi läpinäkyvä. Asun alle neito oli laittanut hotpantsit, joten kokonaisuus säilyi säädyllisenä.

Jennifer Metcalfe tunnetaan erityisesti TV-tähtenä, sillä hän on näytellyt useissa ohjelmissa. Hollyoaks-sarjan lisäksi neito on nähty muun muassa ohjelmissa Where the Heart is ja My Parents Are Aliens. Tähti omistaa oman vaatevuokrausputiikin Liverpoolissa Hollyoaks-sarjan vastanäyttelijöidensä Claire Cooperin ja Leah Hackettin kanssa. The Closet -liike avattiin vuonna 2010.