Yllätyskäänne! Justin Bieber ei ajanutkaan juovuksissa? Poliisia syytetään valehtelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin nuori poptähti Justin Bieber oli vielä muutama vuosi sitten menestyksekäs laulaja, mutta viime aikoina hänen musiikillinen antinsa on jäänyt täysin ulkomusiikillisten törttöilyjen varjoon. Huumeista jo aiemmin kiinni jääneen laulajan surkuhupaisa tilanne kulminoitui toissapäivänä pidätykseen.

Splash
Splash

Bieberiä epäillään rattijuopumuksesta, mutta eilen sattunut yllätyskäänne voi muuttaa tilanteen. TMZ nimittäin raportoi, että Justinin veressä olisi ollut todellisuudessa vain 0,14 promillea alkoholia, kun rattijuopumuksen raja on 0,8 promillea. Poliisiraportissa lukee, että pysäytettäessä Bieber tuoksui voimakkaasti alkoholille. Väite ei ole mahdollinen, mikäli promillemäärä on edellä mainittu.

Bieberin miljoonat fanit järkyttyivät pidätyksestä. Toinen joukko taas pilkkaa nuorta tähteä monin tavoin, ja häntä pilkattiin eilen myös urheiluottelun jättinäytöllä. Parhaillaan laulajaa odottaa jopa puolen vuoden vankilatuomio, mutta sellaista ei ole luvassa, mikäli hänellä ei ollutkaan veressään alkoholia yli sallittua määrää. Nyt Yhdysvalloissa kysytään aiheellisesti, että valehteleeko poliisi raportissaan?