Justin Bieber pakoilee äitiään – ei halua vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Justin Bieber joutui äskettäin ongelmiin rattijuopumuksen takia. Poppari pääsi putkasta 2.500 dollarin takuita vastaan. Selkkaus on kuitenkin pieni verrattuna tähden ympärillä pyörivään kaaokseen, jota ovat värittäneet niin huumetakavarikot kuin naapurien omaisuuden vandalisointi.

Justin Bieber välttelee Daily Mail -lehden mukaan parhaillaan äitiään. Hän ei halua keskustella Pattie Malletten kanssa, koska tietää saavansa kuulla äidiltä kunniansa. Poppari ei myöskään halua vieroitushoitoon, vaikka on kuullut asiasta lähipiiriltään toistuvasti.

– Justin ei kuuntele äitiään, ja hän on yrittänyt vältellä tätä, sekä tiimiinsä kuuluvia henkilöitä, paljasti sisäpiiriläinen haastattelussa.

Pattien kerrotaan olevan on todella huolissaan pojastaan. Hän on viettänyt lähteen mukaan viime viikot lähinnä surren supertähden käytöstä. Justin täyttää kuitenkin 20 vuotta maaliskuun alussa, joten häntä ei voi pakottaa vieroitushoitoon, vaikka tähden lähipiirissä onkin paljon hänelle haitallisia ihmisiä.

Manageri Scooter Braun on pistänyt popparin valinnan eteen, ja uhannut lopettaa tämän tiimissä, jos laulaja ei hae apua ongelmiinsa. Viime viikolla Bieberin asunnosta löytyi poliisin kotiesinnässä runsaasti huumeita ja niiden käyttämiseen liittyvää välineistöä. Ongelmia tähdeltä ei puutu, sillä rattijuopumus, ajokortitta-ajo ja poliisin vastustaminen voivat viedä Bieberin pahimmassa tapauksessa vankilaan.