Asu kuin optinen harha: Lady Gaga pukeutui kerrankin peittävästi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gaga tunnetaan musiikkimaailman hämmentävimpänä artistina varsinkin pukeutumisensa suhteen. Trendejä luova kaunotar ei emmi halutessaan jotenkin shokeerata fanejaan. Tällä kertaa nainen näytti pukeneen ylleen shakkilaudan.

27-vuotias Lady Gaga osallistui Pariisissa Azzedine Alaian muotinäytökseen. Naisen yllä oli mustavalkoinen vartalon peittävä asu, hurjan korkeat korot ja mauton hopeinen lettiperuukki. Poptähteä ei voisi hyvällä tahdollakaan sanoa tyylikkääksi, vaikka hän oli varsin näyttävä ilmestys paparazzien mielestä.

Taannoin Lady Gaga syytti albuminsa floppaamisesta tuotantotiimiään. Hänen siippansa Taylor Kinney otti äskettäin mediassa kantaa siihen, miksi pari on edelleen vaikeuksien ja ajanpuutteen jälkeen yhdessä. Hänen mukaansa rakastavaisten erilaiset luonteet vetävät toisiaan puoleensa. Gaga on deittaillut näyttelijäurosta vuodesta 2011 lähtien.