Perheenlisäyksestä voi kertoa läheisille näinkin karmivasti

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vauvat ovat joskus rankan huumorin kohteina, siitä kertovat viimeistään ristiriitaista vastaanottoa saaneet kuollut vauva -vitsit. Pienokaisia nähdään joskus myös kauhuelokuvissa, jolloin he yleensä ovat mystisiä ”saatanallisia” lapsia ihmeellisine pahansuopine voimineen.

YouTube
YouTube

Nyt eräs pariskunta on halunnut ilmoittaa läheisilleen raskausuutisestaan hieman perinteisestä poikkeavalla tavalla. He tekivät siitä nimittäin kauhuelokuvan trailerin, joka saa veren hyytymään. Jännitystä luodaan videolla hämmentävästi toimivan uunin kautta.

Elokuvan nimi on hersyvästi pulla uunissa. Kauhu ei silti liippaa kauas totuudesta, sillä joillekin ihmisille lasten saanti voi herättää voimakkaita pelon tunteita. Vaipanvaihtorumba, yöheräämiset ja peilistä vastaan tuijottavat mustat silmänalusrinkulat voivat saada pelkällä ajatustasolla aikaan kylmiä väristyksiä selkäpiissä.