Alexa Vegan pepputreeni kuvattiin – näin pidetään huolta pakaroista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Alexa Vega on saanut kotimaassaan nimeä näyttelijättärenä. Häntä on nähty useissa elokuvissa, kuten Spy Kids, From Prada to Nada, Machete Kills ja Cafe. Taannoin neito palasi sinkkumarkkinoille erottuaan aviomiehestään Sean Covelista.

25-vuotias Alexa Vega pitää myös erittäin hyvää huolta vartalostaan – ovathan Hollywoodin ulkonäköpaineet melkoiset. Kaliforniassa asuva neito nähdään nyt kuntosalilla otetussa treenikuvassa, joka tuo esille tähden muodokkaan pepun.

Floridan Miamissa varttunut Alexa Vega teki debyyttinsä valkokankaalla kuusivuotiaana Little Giants -elokuvassa. Neitokainen on myös koettanut siipiään laulajan uralla. Hän on julkaissut kolme singleä, Isle of Dreams, Game Over ja Heart Drive.