Shokkikäänne! Justin Bieber karkotetaan Yhdysvalloista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu viime päivinä ällistyneinä poptähti Justin Bieberin toilailuja, sillä hän on joutunut tekemisiin viranomaisten kanssa negatiivisissa merkeissä jo useita kertoja. Lisäksi hänet pidätettiin epäiltynä rattijuopumuksesta. Nyt tapauksessa on sattunut yllätyskäänne.

Splash
Splash

Harva muistaa, että Bieber on maahanmuuttaja. Hän on nimittäin kanadalainen poptähti, joka vain asuu Yhdysvalloissa. Pidätyksen yksi syistä oli, että hänellä ei ollut Yhdysvalloissa voimassa olevaa ajokorttia. Yhdysvallat on tunnetusti tiukka ulkomaalaisia rikollisia kohtaan, joten Justin Bieber voidaan karkottaa maasta, mikäli hänet todetaan nyt syylliseksi epäiltyihin rikoksiin.

Karkotukseen riittää jo pelkästään huumeiden hallussapito, ja viime viikolla Justinin kotoa löydettiin suuria määriä kannabista. Rattijuopumus ja pidätyksen vastustaminen sekä kananmunaisku naapuriin ovat vain lisäsyitä mahdolliseen karkottamiseen, mikäli laulaja katsotaan niihin syylliseksi. Bieberin karkotus olisi lähes varma, mikäli hän ei olisi julkkis. Lähitulevaisuudessa selviää miten paljon ulkomaalaiset julkkikset voivat rikkoa lakia Yhdysvalloissa ilman karkotusta.