Justin Bieber poistui Yhdysvalloista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu viime päivinä poptähti Justin Bieberin pidätystä ja sen jälkipyykkiä. Kanadalainen poppari voidaan jopa karkottaa maasta, mikäli hänet todetaan syylliseksi esimerkiksi rattijuopumukseen, huumeiden hallussapitoon tai vahingontekoon kotinsa naapuritalolle.

Justin Bieber pääsi putkasta melko pian, sillä tuomari asetti hänelle vain 2.500 dollarin takuusumman. Nyt nuorukainen on poistunut Yhdysvalloista. Hän lensi sunnuntaina Miamista yksityiskoneella Panamaan, jossa hänet kuvattiin Punta Chamen rannalla ilman paitaa.

Justin Bieberin karkotukseen Yhdysvalloista riittää jo pelkkä huumeiden hallussapito, ja toissa viikolla Justinin kotoa löydettiin suuria määriä kannabista. Rattijuopumus ja pidätyksen vastustaminen sekä kananmunaisku naapuriin riitävät nekin jo yksistään mahdolliseen karkottamiseen, mikäli laulaja katsotaan niihin syylliseksi. Bieberin karkotus olisi näin ollen lähes varma, mikäli hän ei olisi julkkis. Julkkiksilla on kuitenkin usein aivan omat muita lievemmät rangaistuksensa.