Hämmentävä pyyntö: Ke$ha pyysi faneja lähettämään hampaitaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, kirjautui taannoin vieroitushoitoon chicagolaiselle klinikalle syömishäiriön ja alkoholiongelman vuoksi. Myös tähden äiti Pebe hakeutui samaiseen laitokseen hoitoon posttraumaattisen stressin vuoksi.

Ke$ha voi ilmeisesti jo paremmin, sillä hän on innostunut jälleen vanhasta harrastuksestaan, eli taiteen luomisesta. 26-vuotiaan poptähden on aikaisemminkin kerrottu käyttävän töissään ihmiskehon osia, ja nyt neitokainen toivookin faniensa lähettävän hänelle hampaitaan.

– Ke$ha voi hyvin ja tarvitsee lisää teidän hampaitanne luodakseen taidetta hoitolaitoksessa. Hänellä on ikävä teitä, tähden ystävä kirjoitti hänen Twitter-tilillään.

Valitettavasti laulajatar kuitenkin joutunee hankkimaan taiteeseen käytettävän materiaalinsa jotain muuta kautta. TMZ-sivuston mukaan Timberline Knolls -hoitola on nimittäin sittemmin ilmoittanut, etteivät he voi ottaa vastaan postin kautta heille lähetettäviä ihmiskehon osia.

Poptähden äiti Pebe Sebert syyttää Ke$han entistä manageria David Sonnenbergia ja tuottaja Lukasz Gottwaldia tyttärensä negatiivisesta suhtautumisesta ruokaan. Ke$ha, eli Kesha Sebert, on viettänyt viime päivät Timberline Knolls -keskuksessa Chigagon lähellä. Äskettäin tähden keikkaraideri vuoti julkisuuteen, ja siinä oli mukana vain hyvin vähän syötävää ja huomattavan paljon alkoholijuomia.