Mies ei soittanut tyttöystävälle parin tunnin välein – sai puukosta

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Lähes jokaisella on oma hullu eksä -tarinansa, jossa entinen seurustelukumppani tai aviopuoliso on seonnut suhteen aikana tai sen päättymisen jälkeen kuin kuivausrumpuun heitetty kissa. Nyt uutisotsikoihin on päätynyt kertomus brittimiehestä, jota puukotettiin kontrollivimman takia.

21-vuotias Rhiann Burnie löi ja puukotti poikaystäväänsä Shane McMullenia olkapäähän, koska mies ei soittanut hänelle parin tunnin välein. 23-vuotias mies oli juhlimassa kihlajaisissa, kun taas nainen istui kotona parivuotiaan tyttärensä kanssa. Puukonisku osui tärkeään verisuoneen, ja aiheutti hengenvaarallisen verenhukan.

Puukotettuaan seurustelukumppaniaan neiti Burnie sytytti tupakan ja antoi lattialla makaavan uhrinsa vuotaa lähes kuiviin. McMullenilla oli kuitenkin onni matkassaan, sillä hän selvisi saatuaan sairaalahoitoa. Tapahtuma oli miehelle todella traumaattinen ja hän heräilee nykyään öisin puukotuspainajaisiin.

Tyttöystävä oli aiemmin uhkaillut miestä, mutta tämä ei ollut tajunnut hänen todellista luonteenlaatuaan. Pari oli ollut yhdessä vuoden ennen välikohtausta. Burnie kielsi oikeudessa yrittäneensä tehdä tarkoituksellisesti harmia poikaystävänsä keholle, mutta myönsi kuitenkin tehneensä väärin puukottaessaan miestä, uutisoi Daily Mail -sivusto.