Mitä Justin Bieber tekee seuraavaksi? Pahimmat skenaariot listattiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen supertähti Justin Drew Bieber on eräs tämän ajan suurimpia teini-idoleita. Hän on myös uusimpien uutisten mukaan ongelmakimppu, joka on herättänyt huomiota huumesekoilujen, rattijuopumuksen, pidätyksen vastustamisen ja naapuriin tekemänsä kananmunaiskun tiimoilta.

Nyt voidaan vain arvailla, millaisiin ongelmiin tähti joutuu seuraavaksi. Mallia voidaan hakea esimerkiksi muiden vastaavien päihdeongelmaisten supertähtien malleista. Justin voisi siten esimerkiksi lähikuukausina varastaa omaisuuksien edestä kelloja ja aurinkolaseja luksusliikkeestä. Ilotyttöjen kanssa juottoloissa viihtynyt nuorukainen voisi myös ärsytettynä joutua vaikkapa baaritappeluun.

Justinia voitaisiin kasvaneiden lihaksien takia epäillä steroidien käytöstä. Olisi huonoa julkisuutta, jos poppari jäisi sellaisesta kiinni. Moni fani seuraa Justinin tekosia tarkasti, joten ei olisi hyvä asia esimerkiksi heittää huumepiippua ulos ikkunasta ja twiittailla seksifantasioista räppäri Draken kanssa, kuten kohublondi Amanda Bynes.

Justin Bieber voisi myös tehdä historiaa harrastamalla seksiä Kardashianin perheenjäsenen kanssa. Parasta – ja samalla pahinta – olisi, jos tähti tekisi huumaavasta sessiostaan seksivideon, joka vuotaisi nettiin. Laulaja riiteli äskettäin eksänsä Selena Gomezin kanssa rajusti tekstareiden välityksellä, ja hänen uutisoitiin lähettäneen seksikkäitä kuvia itsestään. Tulevaisuudessa hän voisi jäädä kiinni alastonkuviensa lähettämisestä.

Justin voisi myös tulla pidätetyksi siitä, että hän kourii kahden miehen genitaaleja komediaklubilla. Koomikko Andy Dick joutui vastaavaan tilanteeseen. Jos Bieber haluaa tehdä R.Kellyt, niin hän voi virtsata 14-vuotiaiden faniensa päälle. Miley Cyrusin jalanjälkiä seuratessaan poppari voisi twerkata kansainvälisessä televisiolähetyksessä ja hieroa itseään Robin Thickeä vasten.

Hän voisi myös herättää hämmennystä hokemalla n**keri-sanaa, ja pyytämällä sitä anteeksi. Bieberin huumeharrastus on tullut monelle tutuksi, ja poppari saattaisi alkaa tulevaisuudessa käyttämään crack-huumetta. Jos hän todella menisi pimeälle puolelle, tähti voisi liittyä skientologiakirkon jäseneksi, tappaa miehen ja ottaa selfie-kuvan aseensa kanssa. Toivottavasti mitään näistä ei tapahdu tulevaisuudessa.