Naisille kehitettiin siveysrintaliivit – aukeavat vain oikeassa mielentilassa

Lifestyle · Stara.fi

Miehet kehittivät naisilleen siveysvöitä jo tuhansia vuosia sitten lähtiessään pitkiksi ajoiksi pois kotoa. Tarkoitus oli estää naisen sukupuoliyhteys toisten miesten kanssa. Nykyisin siveysvyöt eivät ole – ainakaan länsimaissa – enää käytössä. Uusi keksintö on kuitenkin askel siihen suuntaan.

YouTube
YouTube

Japanilainen Ravijour-yritys on kehittänyt uudenlaiset rintaliivit, joita voidaan pitää hyvällä syyllä eräänlaisina siveysrintaliiveinä. True Love Tester -niminen tuote avautuu nimittäin ainoastaan silloin kun nainen on oikeassa mielentilassa ja nainen haluaa rintaliivinsä riisua. Mainosvideon mukaan liivejä ei saa auki edes väkivalloin ilman lupaa. Rintaliivit mittaavat kantajansa pulssia, ja tiedot välittyvät Bluetoothin välityksellä älypuhelimeen, joka analysoi tuleeko liivit avata vai ei.

YouTube
YouTube