Seksielämän kuumimmat apuvälineet vuonna 2014

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Las Vegasissa järjestettiin AVN Adult Entertainment Expo 2014 -niminen tapahtuma, jossa esiteltiin tämän vuoden kuumimmat uutuudet seksivälineiden saralla. Miltäpä esimerkiksi kuulostaisi dildolla varustettu jumppapallo tai peniksen suurentamiseen tarkoitettu vesipumppu?

Huffington Postin mukaan seksimessuilla esiteltiin upeita seksinukkeja, jotka vain paranevat vuosi vuodelta. Nuket ovat erittäin aidon näköisiä, ja niistä ennustetaankin tämän vuoden hittituotetta. Toinen superuutuus on Hydromax-niminen penispumppu, jota voi käyttää myös suihkussa. Katso kuvat tuotteista tästä.

Anustapit saavat tänä vuonna My Little Pony -piirrosohjelman innoittaman hännän. Huikein keksintö lienee kuitenkin eilen uutisoimamme pomppu- ja jumppapallon yhdistelmä, johon on integroitu dildo. Messuilla esiteltiin myös liukuvoideputous, jossa liukastetta pulppusi ikään kuin minikokoisessa suihkulähteessä.

Mielenkiintoisimpien keksintöjen listalle nousi myös tyyny, jonka sisään saa piilotettua asioita, kuten kodin seksivälineistöä. Lisäksi messuilla nähtiin ensimmäistä kertaa seksilelu, jossa oli samassa paketissa pieni kannabiksen polttamiseen tarkoitettu piippu.