12-vuotias kirjoitti kirjan naisten ymmärtämisestä – paljasti totuuden?

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat miehet pohtivat päivittäin, että miten naisten kanssa voisi tulla paremmin toimeen. Miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta, eikä se jää usein epäselväksi arkipäivän tilanteissa. Niinpä miehet tarvisivatkin jonkinlaisen opaskirjasen ymmärtääkseen naisia paremmin.

Imgur
Imgur

Eräs 12-vuotias Cem-niminen pikkupoika oivalsi keksineensä asiaan viimein ratkaisun, ja hän päätti auttaa myös muita miehiä ymmärtämään saman asian. Niinpä hän kirjoitti aiheesta kirjan nimeltä Miten ymmärtää naisia. Kirjasta tuli melko lyhyt, mutta siihen tutustuneet ymmärtävät välittömästi, että kirjoittaja on tosiaan ymmärtänyt mistä miesten ja naisten välisessä kanssakäymisessä on viime kädessä kyse.

Imgur
Imgur

Kuvat: www.barnorama.com