Chrissy Teigen valmistautui gaalaan näyttävästi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman kirjo kokoontui äskettäin Los Angelesiin Staples Centerissä järjestettyyn Grammy Awards -gaalaan. Myös r&b-tähti John Legendin vaimo Chrissy Teigen nähtiin paikan päällä upeassa metallinsävyisessä leningissä. Hän ei ole tunnettu liiasta ujoudestaan, joten ei siis ihme, että verkkoon päätyi otos tähden valmistautumishetkistä.

Chrissyn ystävä Bonnie Cook julkaisi nimittäin Instagram-sivustolla kuvan, jossa mallikaunotar poseeraa yläosattomissa rintojaan pidellen. Teigen twiittasi nopeasti kuvan omalle Twitter-sivulleen. Hänet nähdään omassa Instagram-otoksessa juhlapuvussaan – ja näky on lumoava.

28-vuotias Chrissy Teigen on saavuttanut mainetta esimerkiksi Sports Illustrated -lehden kuvissa esiintymällä. Otokset nostivat hänet vuonna 2010 kuuluisuuteen. Teigen on toiminut Gillette Venuksen, Olayn, Niken, Skullcandyn ja Billabongin mainoskasvona. Hän esiintyi myös viime vuonna julkaistulla John Legendin All of Me -musiikkivideolla, koska kyseinen kappale sai inspiraationsa parin suhteesta.