Kärsitkö aivopieruista? Tässä yleisimmät mokat

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Jokaiselle ihmiselle on tullut vastaan tilanteita, joissa hän on toiminut autopilotilla. Kun ketään ei ole ohjaamossa, tilanne voi saada yllättäviä käänteitä. Henkilö saattaa poissaolevana tehdä hölmöjä asioita – ja sitten nolottaa jälkikäteen.

YouTube
YouTube

Buzzfeed julkaisi aiheesta YouTube-videon, jolla eritellään yhdeksän perinteisintä aivopierua. Kuinka moni on esimerkiksi hakenut silmälasejaan, ja huomannut niiden olevan jo nenällä? Usealle voi olla tuttua, että syömisen jälkeen jääkaappiin tulee laitettua jotain sinne kuulumatonta, kuten muropaketti tai auton avaimet.

Pizzatilauksia tehdessä henkilö saattaa erehtyä sanomaan puhelun loppuun samat fraasit kuin tyttöystävälle. Tietokoneella istuva voi olla niin keskittynyt näytöllä olevaan tekstiin, ettei huomaa katsella kunnolla eteensä nostaessaan lasin huulilleen. Virhearvion ansiosta vesi roiskuu paidalle. Joskus ruoanjätteiden joukkoon roskakoriin päätyvät samalla lautanen ja aterimet.