Naisen luultiin olevan raskaana – aloitti heti rajun laihdutuskuurin

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ylipainolle voi tehdä paljon asioita, mutta laihdutuksen aloittamiseksi on kerättävät motivaatiota. Joskus sitä saa nöyryyttävien tapahtumien kautta. Näin kävi 29-vuotiaalle Eva Minczukille Britannian Essexissä.

92 kiloa painava nainen koki nolon tilanteen, kun tuntematon ihminen teki hänelle tilaa metron penkillä. Syy tähän oli se, että kyseinen henkilö luuli Evan olevan raskaana. Romfordin kaupungissa asuva nainen ei suinkaan odottanut vauvaa, joten hän istui järkyttyneenä alas ja yritti pidätellä itkuaan.

– Olin liian nolostunut sanoakseni mitään, joten istuin alas. Tunsin, että kyyneleet kirvelivät silmissäni. Päätin vihdoin vuosien painon kerryttämisen jälkeen tehdä asialle jotain, kertoi Eva Daily Mail -sivustolle.

Hirveältä tuntuva tilanne oli sysäys liikunnallisen elämän aloittamiseen. Minczuk on nyt laihtunut 32 kiloa korvaamalla ruoan keitoilla, pirtelöillä ja puuroilla. Hän pystyi käyttämään viime vuonna Turkin lomalla ensimmäistä kertaa bikinejä. Nainen oli lapsesta lähtien iso ja luuli, ettei koskaan voisi olla hoikka.

Paino lähti nousuun ensimmäisen kihlatun kanssa. Mies jätti Evan, koska piti tätä lopulta liian suurikokoisena. Hän kohtasi aviomiehensä Thomasin vuonna 2009. Uusi kulta ei välittänyt kiloista ja auttoi naista tämän matkalla kohti oman kehon täydellistä hyväksyntää, joka lopulta johti onnistuneeseen laihtumiseen.