Leonardo DiCaprion velipuoli narahti huumeista – ja varkaudesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio tunnetaan lahjakkaana ja menestyneenä näyttelijänä. Viimeksi hänet nähtiin valkokankaalla The Wolf of Wall Street -elokuvassa, josta hänelle povataan viimein Oscaria. Leon velipuoli Adam Farrar ei kuitenkaan ole ollut elämässään yhtä onnekas.

Poliisi
Poliisi

Nyt Adam Farrar on pidätetty Teksasin Collin Countyssä huumausainerikoksista epäiltynä. Splash News -uutistoimiston mukaan 43-vuotiasta miestä epäillään vaarallisten huumeiden hallussapidosta ja varkaudesta. Myös miehen tyttöystävä Charity Moore pidätettiin viisi päivää aikaisemmin. Häntä syytetään niin ikään huumausainerikkomuksista ja varkaudesta.

Leonardo DiCaprio teki läpimurtonsa elokuva-alalle, kun hänet valittiin satojen hakijoiden joukosta Toby Wolffin rooliin elokuvaan Tämän pojan elämä. Menestyi jatkui Gilpert Grape -elokuvan roolilla, jossa tähti esitti kehitysvammaista poikaa. Tähteys sai lisähehkua William Shakespearen Romeo + Julia -elokuvan ansiosta. Lopullinen kaneetti oli kuitenkin jättimenestys Titanic, joka nosti Leon maailmantähdeksi ja seksisymboliksi.