JUURI NYT: Justin Bieber pidätettiin jälleen – saa syytteen pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken kohutuin poptähti Justin Bieber on pulassa, joka vain pahenee päivä päivältä. Hän on toilaillut monin tavoin jo kuukausien ajan, ja nyt teoille on ilmaantunut myös seuraukset. Hetki sitten paljastui, että Bieber saa syytteen pahoinpitelystä.

Kyseessä ei ole mikään viime päivien tapahtumista, joista mahdolliset syytteet ovat tulossa vasta myöhemmin. TMZ-julkaisu kertoi hetki sitten, että nyt syytteeseen johtanut tapaus sattui joulukuussa Kanadan Torontossa, kun Justin syyttäjän mukaan hyökkäsi limusiinikuljettajan kimppuun. Tapauksessa on toistaiseksi kolme todistajaa.

Alunperin mediaan levisi tieto, että yhtä Justinin seurueeseen kuulunutta henkilöä epäiltiin pahoinpitelystä. Vasta nyt kuitenkin paljastui, että epäilty syytteen saanut onkin laulaja itse. TMZ:n saamien tietojen mukaan Bieber ei aiemmin saapunut poliisikuulusteluihin vaatimuksista huolimatta. Laulaja on kuitenkin parhaillaan Torontossa, jossa hänen tuli ilmoittautua poliisiasemalle pidätystä varten. Pidätyksen jälkeen hänet vapautetaan odottamaan asian jatkokäsittelyä.