Justin Bieber purki tuntojaan koripalloon – lahjat ovat yhä tallella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalaista teinitähti Justin Bieberia saattaa harmittaa, sillä hänen auvoisa popparin elämänsä on kärsinyt viime aikoina kovia kolhuja. Pahimmassa tapauksessa mies saatetaan karkottaa takaisin Kadanaan muun muassa huumesekoiluidensa ja rattijuopumuksen takia.

Tähti ehtii kuitenkin vielä rentoutua kaiken kaaoksen lomassa. Nyt hän julkaisi Instagram-blogissaan videon, jossa Justin nähdään koripallon lumoissa. Angstisen oloinen laulaja pelaa ystäväänsä vastaan ja onnistuu tekemään korin. Lopuksi tähti vilkaisee kameraan tuima ilme poikamaisen kauniilla kasvoillaan. Bieberin maailmassa kaikki ei ole hyvin.

Hän erosi äskettäin näyttävästi on-off-tyttöystävästään Selena Gomezista, kun parin törkeän suorasukainen tekstarivyyhti vuoti mediaan. Toisiaan julmasti suomineet teinitähdet saivat suhteensa vaikuttamaan lapselliselta egojen kamppailulta. Lopputulos oli se, että Bieberin olisi pitänyt mennä kaunottaren mielestä vieroitushoitoon. Justin kieltäytyi tästä jyrkkäsanaisesti. Mikäli poppari karkoitetaan Yhdysvalloista, toimivia vieroitushoitoloita piisaa riittämiin onneksi myös Kanadassa.