Näyttelijäkaunotar paljasti: ”Katy Perry sormeili rintavakoani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajakaunotar Katy Perry tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös muodoistaan, ja hän herättikin huomiota taannoisella GQ-lehden kansikuvallaan. Hän paljasti lehdessä rukoilleensa nuorena itselleen suuria rintoja.

Tuore tieto paljastaa, että tähteä kiehtovat myös muiden naisten rintavarustukset. Näyttelijätär Anna Kendrick kertoi tiistaina Conan O’Brienin Conan-keskusteluohjelmassa tavanneensa Grammy-gaalassa Katy Perryn. Anna paljasti laulajattaren työntäneen yllättäen sormensa tähden rintavakoon.

– Katy Perry sormeili rintavakoani. Se oli outo ilta. Hän käyttäytyy erittäin aikuismaisesti, näyttelijätär kertoi.

Anna Kendrick syyttää Katy Perryn erikoisesta tempauksesta omaa paljastavaa kaula-aukkoaan. Hän tunnustaa, että olisi ollut hieman surullinen, mikäli kukaan ei olisi laittanut sormiaan rintojensa väliin. Anna kuvailee Katy Perryä aggressiiviseksi, mutta kertoo nauttivansa siitä.

29-vuotias Katy Perry julkaisi viime vuonna uuden Prism-levynsä. Albumia myytiin julkaisuviikolla 286.000 kappaletta ja päätyi muun muassa Yhdysvaltain Billboard 200-listan ensimmäiselle sijalle.