Kanye West pahoinpiteli Kimiä haukkuneen – osti lopulta hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitykaunotar Kim Kardashianin ja rap-artisti Kanye Westin otaksutaan astelevan vihille vielä tämän vuoden aikana. Taannoin pariskunta päätyi uutisiin Beverly Hillsissä tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Kanye nimittäin pamautti nyrkillään tyttöystäväänsä haukkunutta nuorta miestä.

Julkkispariskunta oli Beverly Hillsissä työskentelevän kiropraktikon vastaanoton odotushuoneessa 13. tammikuuta. Paikalla olleen 18-vuotiaan nuorukaisen kerrotaan haukkuneen Kimiä ”n**kerirakastajaksi”. Kanye Westin kuultua tästä hän raivostui ja löi miestä. Siitä huolimatta että nuori mies voi syyttää turpaansa saamisesta omaa kielenkäyttöään, hän nosti tapauksesta oikeusjutun.

TMZ-verkkosivuston mukaan pahoinpitelykanne on kuitenkin sittemmin hylätty, ja tapaus on selvitetty oikeuden ulkopuolella. Kanye Westin kerrotaan maksaneen nuorukaiselle 250.000 dollaria, eli noin 183.000 euron arvoisen korvausmaksun, joka on oletettavasti tähdelle pikkusumma.

Alustavien tietojen mukaan Kim Kardashianin ja Kanye Westin hääjuhlia vietetään Los Angelesin lisäksi New Yorkissa ja Miamissa. Laulaja palkkaa häihin tulennielijöitä, akrobaatteja ja hyvän ystävänsä Jay Z:n esiintymään. Kim ja Kanye matkaavat alttarille elefanttien kyydissä ja he ovat pukeutuneet käsintehtyihin Maison Martin Margielan valmistamiin korunaamioihin. Hääpäivää ei ole vielä paljastettu julkisuuteen.