Naisella on 318-kiloinen aviomies: ”Ei seksielämää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yleisesti puhutaan paljon siitä, että parisuhteen treenirytmi löystyy rakkauden huumassa. On kuitenkin aivan eri asia olla naimisissa sairaalloisesti ylipainoisen henkilön kanssa. Teksasilainen Nissa jakoi äskettäin TLC-kanavan My 600lb Life -ohjelmassa oman tarinansa.

TLC
TLC

Naisen Chuck-aviomies on nimittäin kasvattanut liiton aikana vatsansa ympärystä sellaisiin mittoihin, että se vaikuttaa paitsi suhdedynamiikkaan, myös jokapäiväiseen elämään. Beaumontilainen Nissa kertoo tuntevansa olonsa suurimman osan ajasta 46-vuotiaan miehensä palvelijaksi.

– Avioliitto on todella vaikeaa, kun olet naimisissa 300-kiloisen kanssa. Meillä ei ole seksielämää. Liittomme muistuttaa paljon enemmän hoitajan ja potilaan suhdetta. Yksinhuoltajan elämä on yksi juttu, mutta kun on yksinhuoltaja ja ristinä on vielä toinen ihminen, se on paljon rankempaa, kertoo nainen ohjelmassa.

Chuck tuntee syyllisyyttä siitä, ettei hän pysty tarjoamaan vaimolleen tämän ansaitsemaa elämää. Miehen paino lähti käsistä, kun hänen entinen vaimonsa murhattiin ja perheessä tapahtui pari muutakin kuolemantapausta. Hän ei pysty liikkumaan hengästymättä, vaikkakin on edelleen työelämässä mukana.