8-vuotiaan sydäntäsärkevä kirje Justin Bieberille: ”Miksi teit sen?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justi Bieberillä on vankka fanipohja, johon kuuluu teinityttöjä ja hieman vanhempiakin ihailijoita ympäri maailmaa. Poppari on viime aikoina ollut kaikkea muuta kuin sopiva idoli alaikäisille faneilleen. Verkossa on levinnyt erään kahdeksanvuotiaan belieberin sydäntäsärkevä kirje, jossa hän suomii tähteä kovin sanoin.

Ohiolainen Serafina on ollut Justinin fani kolmevuotiaasta asti. Koululainen alkoi äitinsä mukaan itkeä kuullessaan Bieberin joutuneen pidätetyksi rattijuopumuksen takia. Lapsen intohimo on kirjoittaminen, joten Serafina päätti purkaa pettymystään kirjeellä. Ami-äiti toivoo, että tunteikas viesti voisi lopulta auttaa ongelmaista poptähteä, uutisoi FOX411-kanava.

– Hyvä Justin Bieber. Olen erittäin pettynyt. Särki sydämeni, kun olit yhtenä iltana vankilassa. Olen rakastanut useimpia lauluistasi. Tanssin usein niiden tahtiin! Moni asia on muuttunut tänä vuonna. Tämä on niistä suurin. Miksi teit sen? Miksi ajoit autoa kilpaa? Mikä sai sinut tekemään sen? Etkö tiennyt, ettei se ollut oikein? Kirjoitti lapsi huolestuneeseen sävyyn.

– Sinulla on ollut hieno elämä. Olen lukenut kirjasi ja katsonut elokuvasi. Sinulla oli jotain erityistä. Annoit sen pois huumeiden takia. Minua on koko elämäni ajan varoiteltu huumeista. Nyt idolini on alkanut käyttää niitä. Maailmassa on paljon humalaisia ihmisiä, ja sinusta on tullut yksi heistä. Se on surullista! Sinun pitäisi olla itseesi pettynyt. Otahan muutama minuutti aikaa ja mieti vähän sitä, mitä teit, terveisin Serafina, 8 vuotta, Ohio, Yhdysvallat.