Tyttärensä menettäneen isän kansalaisaloite jättimenestys – allekirjoititko jo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oman lapsen menettäminen on pahinta mitä ihmiselle voi tapahtua. Suomessa yhä useampi perhe joutuu kuitenkin tällaisen kohtalon eteen, kun juovuksissa tai huumeiden vaikutuksen alaisena kaahaavat rattijuopot aiheuttavat kuolonkolareita.

Rangaistukset rattijuopumuksista ovat suomalaisissa tuomioistuimissa hävettävän alhaisia, sillä tuomarit käyttävät rattijuopumuksissa aivan liian usein rangaistusasteikon alapäätä. Nyt suomalaiset ovat saaneet liian lepsuista tuomioista tarpeeseen, sillä rattijuopon uhriksi tyttärensä menettäneen perheenisä Jorma Sonnisen kansalaisaloite Rattijuoppouden rangaistuksia on tiukennettava on saanut verkossa valtavan suosion.

Kansanedustajien puheet tuomioiden tiukentamisesta ovat osoittautuneet pelkäksi sanahelinäksi, mutta kansalaisaloitteen saatua vaadittavan kannatuksen joutuu eduskunta viimein ottamaan asian käsittelyynsä. Joko sinä olet allekirjoittanut?