Justin Bieber otettu kiinni lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber on ollut viima aikoina vakavissa vaikeuksissa viranomaisten kanssa, ja pahimmassa tapauksessa häntä voi odottaa karkotus Yhdysvalloista ja puolen vuoden vankilatuomio. Karkotukseen syitä on lukuisia, mutta vankilatuomio voi tulla rattijuopumuksesta.

Amerikkalainen TMZ uutisoi hetki sitten, että Yhdysvaltoihin yksityiskoneellaan saapunut Justin Bieber on otettu kiinni Teterboron lentokentällä New Yorkissa. Myös hänen lentokoneensa otettiin tarkempiin tutkimuksiin, koska siellä tuoksui kannabikselta.

Viihdejulkaisun saamien tietojen mukaan Justin otettiin kiinni ja vietiin tullimiesten kuulusteltavaksi. Tähän mennessä viranomaiset ovat kertoneet, että lentokoneesta ei löydetty huumausaineita. Justin saapui Yhdysvaltoihin Super Bowl -viikonlopuksi. Hän lensi paikalle Kanadasta, jossa hänet pidätettiin aikaisempien rikosepäilyjen johdosta.

PÄIVITYS: Justin Bieber on päästetty vapaaksi kuulustelujen jälkeen.