Mikä linssilude! Mies tunki väkisin televisiokuvaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediassa näkee usein ihmisiä, jotka yrittävät päästä televisioon esimerkiksi hyppimällä reportaasia uutisoivan toimittajan taustalla tai vilkuttamalla kahdella kädellä kameroille urheilu- ja musiikkitapahtumissa. Nyt eräs huivikaulainen nuori mies vetää esiintymishalullaan pohjat.

YouTube
YouTube

Mies tajuaa olevansa televisiossa ja hän päättää änkeä yleisöä kuvaavan kameran eteen hinnalla millä hyvänsä. Hän soittaa asiasta myös ystävälleen ja alkaa ilmehtiä ruudulla. Mies tekee itsensään totaalisen idiootin lähinnä siksi, että tiedotustilaisuus on kuvattu ampumavälikohtauksen jälkeen, jossa kuoli kolme ihmistä.

Videon julkaisseen NewsHourin mukaan columbialaisessa ostoskeskuksessa tapahtui ampumavälikohtaus, jossa mies ilmestyi tavaratalon toiseen kerrokseen ja vahingoitti luodeillaan useita. Tässä ei niinkään ole mitään viihteellistä, vaan siinä, että yksi älykääpiö ottaa tästäkin kamerasekunnista hyödyn irti ja pääsee oman elämänsä julkkikseksi. Televisiokuvaaja huomasi miehen ja ryhtyi kuvaamaan häntä.