Hervoton parodia: ”Miley Cyrus ja Justin Bieber ovat sama henkilö?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Justin Bieber on herättänyt viime aikoina runsaasti kohua sekoilullaan, sillä nuori mies on esimerkiksi pidätetty rattijuopumuksesta ja hänen kotoaan on löydetty huumeita. Laulajatar Miley Cyrus on puolestaan noussut otsikoihin aiheutettuaan inflaation twekkaamiselle ja esiinnyttyään lähes aina julkisuudessa vähäpukeisesti.

Splash
Splash

Mutta mitä jos nämä kaksi runsaasti mielipiteitä jakavaa nuorta artistia ovatkin yksi ja sama henkilö? Tuoreella videolla Justin Bieberin pidätyskuvaa verrataan Miley Cyrusin kasvokuvaan. Kahdessa poptähdessä on kieltämättä runsaasti samanlaisia piirteitä, ja heidän hiustyylinsä ovat lähes identtiset. Bieber tosin tuntuu osaavan pitää kielensä kurissa, toisin kuin Miley.