Kate Upton fiilisteli Super Bowlia – poikkeuksellisen näyttävästi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Glamourmalli Kate Uptonin muhkeat muodot tunnetaan nykyään ympäri maailmaa. Neitokaisesta tuli viime vuoden aikana ilmiö, joka nähtiin yhtäkkiä joka puolella. Monet urokset saattavat olla tyytyväisiä siitä, että tähti on tällä erää sinkkumarkkinoilla.

Nyt Vogue-lehti on julkaissut uuden Instagram-videon Kate Uptonista. Neitokainen nähdään siinä MetLife Stadiumilla, jossa pelataan tänään legendaarinen Super Bowl -ottelu. Kaunotar halusi esitellä jalkapallokentällä naisellisessa mekossaan omat tanssiliikkeensa, jotka arvatenkin laitetaan käyttöön, mikäli tähden lempijoukkue tekee maalin.

Amerikkalainen naapurintyttömäistä kauneutta edustava blondi Kate Upton nousi maailmanmaineeseen Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannesta. Hän seurusteli vielä jokin aika sitten vielä Tanssii tähtien kanssa -tanssijan Maksim Chmerkovskiyn kanssa. Pari erosi joulun alla siksi, että heillä ei ollut tarpeeksi yhteistä aikaa keskenään.