Kriisipalaveri? Miley Cyrusin isä kutsui Bieberit kylään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Miley Cyrusin perhe on ollut tyttären suosion jälkeen valtavan paineen alla, ja Mileyn vanhemmat ovat hakeneet usein myös avioeroa. Nyt julkkisvanhemmat tarjoavat auttavaa kättä Bieberin isälle ja kutsuivat miehen kylään maatilalleen.

Billy Ray Cyrus kertoi Entertainment Tonight -lehdelle, että hän tahtoisi kutsua Justin Bieberin ja hänen isänsä viettämään heille aikaa. Mies uskoo, että voisi pudottaa viime aikoina pahasti ongelmissa ryvettyneen Justinin takaisin maan pinnalle.

– Tahtoisin kutsua heidät maatilalleni viettämään aikaa tiipiillä. Voisimme sytyttää nuotion, ajella mönkijöillä sekä katsella haukkoja, kalkkunoita ja peuroja. Palauttaisimme aidon elämän mieleen ja voisimme jutella niitä näitä, Mileyn isä mietiskeli.

Billy Rayn oma tytär Miley Cyrus retostelee nykyisin avoimesti otsikoissa puolialastomana, kieltään näytellen, peppuaan heilutellen ja marisätkiä poltellen. Nämä tekemiset eivät kuitenkaan hetkauta hänen vanhempiaan, sillä Miley on julkisesti kertonut, että hänen Tish-äitinsä on hyvin avoimilla mielin tyttärensä suhteen. Miley Cyrusin isä on kuitenkin kertonut, että toivoo vaiheen olevan vain väliaikaista.