Kaksi rintavakoa vastakkain – Kate Uptonin kurvit ylivoimaiset?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Äskettäin sinkkuuntunut glamourmalli Kate Upton on saavuttanut parin vuoden aikana viihdemaailman It Girl -statuksen. Tuottavien lehti ja mainoskuvausten lisäksi hän tekee elokuvadebyyttinsä tänä vuonna ilmestyvässä The Other Woman -elokuvassa.

Instgram
Instgram

Kaikkein useimmin Uptonin muotoja päästään ihailemaan kuitenkin Instagram-kuvapalvelussa. Nyt tähden ystävätär on lisännyt Katesta uuden otoksen omaan profiiliinsa. Kuvassa 21-vuotias mallikaunotar poseeraa toisen muodokkaan blondin kanssa. Kaksi rintavakoa vastakkain – voiko Uptonin kurvien kanssa kilpailla?

Sport Illustrated -lehden uimapukunumerosta ihmisten tietoisuudeen pongahtanut Kate Upton on yhdysvaltalainen naapurintyttömäisyydellään hurmaava mallitulokas. Hänen näyttävimpiin töihinsä lukeutuu Vanity Fair -lehden 100-vuotisjuhlanumeron kansi. Neito seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.