Kelly Brook kuherteli rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Kelly Brook on tullut viime aikoina tutuksi mediassa suhdesotkujensa ansiosta. Neito on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden, ja hänet ikuistettiin äskettäin Miamissa yhdessä David McIntoshin kanssa.

Pari tapasi toisensa uudenvuoden iltana, mutta suhde näyttää kehittyneen nopeasti joksikin vakavammaksi. 34-vuotias glamourmalli lisäili Instagram-blogiinsa lemmekkäitä otoksia, joissa hän poseerasi tatuoidun lihaskimpun kanssa. Kelly nähdään kuvissa myös bikinisillään – eikä liene kovin suuri arvoitus, mikä neitokaisessa on ensiksi kiinnittänyt uuden poikaystävän huomion.

Pari ikuistettiin Miamissa syömässä, auringonottopuuhissa ja kävelemässä rannalla yhdessä. Aiemmin Kelly Brook oli on-off-suhteessa kahden rugbytähden Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. Molempia miehiä vuorotellen tapailleen tähden mitta tuli kuitenkin viimeksi täyteen, kun Ciprianin moninaiset naissuhteet nousivat uutisotsikoihin.