Orgasmit jaettiin 8 tyyppiin: ”Yllätysorgasmi voi iskeä koska tahansa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Orgasmi tuntuu olevan tällä hetkellä jokaisen huulilla. Sen maksimointia ja merkitystä pohditaan jopa julkisesti. Onko nautinto matkan lopputuloksessa vai itse matkassa?

Nyt Frisky-sivusto on listannut tyypillisimmät orgasmityypit, joista jokainen voi poimia oman nautintonsa tuojan.

1. Kiireorgasmi. Asia, joka täytyy hoitaa pois alta. Parisuhteen täydentämiseksi kerran viikossa -seksin lopputulema, jota ilman suhde tuntuu tyhjältä. Suorittajan valinta, mutta aktista saattaa uupua intohimoa.

2. Feikkiorgasmi. Tämä ei ole orgasmi ollenkaan, sillä nautinto antaa vain odotuttaa itseään. Olet kuitenkin jostain syystä päättänyt esittää kumppanillesi, että hän tekee kaiken oikein, kun tosiasiassa näplääminen ei tunnu missään.

3. Orgasmi lisätehosteilla. Kyse ei ole täysin teeskennellystä kliimaksista, mutta voihkintaan, selän kynsintään ja varpaan kipristelyihin on saattanut sujahtaa mukaan hieman amerikanlisää. Liioitteluhan ei ole syntiä?

4. Yllätysorgasmi. Kesken koulutunnin tai automatkan yllättänyt nautinnollinen supisteluhetki. Voi tapahtua seksin aikana, kun laukeatkin nopeammin kuin ajattelitkaan. Jos odotukset ovat keskinkertaisessa seksissä, puskan takaa tuleva räjähdys voi pistää voihkimaan kunnolla.

5. Vetistelyorgasmi. Olet tunteikkaalla päällä, ja nautinnon kokeminen rakkaan ihmisen kanssa liikuttaa sinua. Sielunne tuntuvat sulautuvan yhdeksi kliimaksin hetkellä, joten on luontevaa myös tiputella pari suloista kyyneltä hänen rintakarvoilleen aktin jälkimainingeissa.

6. Surukliimaksi. Jos mielessä on paljon käsittelemätöntä tuskaa, sitä voi haluta paeta hetkeksi fyysisen nautinnon maailmaan. Orkku voi olla lyhyt ja tyhjän tuntuinen, mutta ainakin se vie ajatukset pois pahimmasta.

7. Tylsäorgasmi. Kun ei ole parempaakaan tekemistä, voi alkaa hiplailemaan joko yksin tai kullan kanssa. Sateisen päivän lempiohjelmistoa – lämmitellä huovan alla sisätiloissa ja kouria siippaa kuin viimeistä päivää.

8. Uneton orgasmi. Uniongelmista kärsinyt tietää monen asian edesauttavan nukahtamista – orgasmi on yksi näistä asioista. Jos iltajooga, lämmin maito ja kuuma kylpy eivät tee tehtäväänsä, on parempi ottaa vibraattori apuun.