Ei ihme, että miehet viihtyvät Kate Uptonin Twitterissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Kate Upton on saavuttanut parin vuoden aikana viihdemaailman It Girl -statuksen. Maailman suosituimpiin supermalleihin nykyisin lukeutuva kaunotar tekee elokuvadebyyttinsä tänä vuonna ilmestyvässä The Other Woman -elokuvassa. Hän jakaa runsaasti kuvamateriaaliaan sosiaalisessa mediassa.

Katella on nykyisin Twitterissä peräti 1,23 miljoonaa seuraajaa, ja hänen julkaisemansa kuvat ovat suosittuja. Nyt esittelemme syyn siihen miksi miehet viihtyvät Uptonin kuvien parissa poikkeuksellisen hyvin.

Pari vuotta sitten Sport Illustrated -lehden uimapukunumerosta ihmisten tietoisuudeen pongahtanut Kate Upton on yhdysvaltalainen naapurintyttömäisyydellään hurmaava mallitulokas. Hänen näyttävimpiin töihinsä lukeutuu Vanity Fair -lehden 100-vuotisjuhlanumeron kansi. Neito seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.