Vieroitushoito teki tehtävänsä – Ke$ha perui koko kiertueensa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen poppari Ke$ha on viettänyt viimeisen kuukauden vieroitushoidossa chigagolaisessa Timberline Knolls -hoitolassa. 25-vuotias laululintu on yrittänyt hoitaa anoreksiaansa ja bulimiaansa.

Nyt viimeisimpien uutisten mukaan tähdellä on vieläkin tarvetta levolle. Ke$ha julkaisi nimittäin lausunnon, jossa kertoi peruuttavansa kevään Amerikan kiertueensa. Indianan ja Wisconsinin keikat siirtyvät myöhemmin pidettäviksi. Syyksi tähti kertoi sen, että haluaa saada elämänsä jälleen oikeille raiteille.

– Odotin niin paljon näitä esiintymisiä, mutta minun pitää kuunnella lääkärini neuvoja, ja saada itseni kuntoon. Kiitos kaikille tuestanne tänä aikana, se on ollut mahtavaa. En olisi voinut tehdä tätä ilman teitä. Odotan sitä, että teen paluun vahvempana seuraavalle kiertueelle, kertoi tähti People-lehdelle.

Ke$ha, eli Kesha Sebert, kirjoittautui tammikuun alussa chigagolaiseen vieroitushoitolaan. Hänen äitinsä Pebe on myös hoidettavana samassa paikassa posttraumaattisen stressihäiriön takia. Äiti on osoitellut syyttäviä sormia laulajan tuotantotiimiä kohti, ja väittänyt heidän pilanneen tyttärensä minäkuvan. Popparin on epäilty hoidattavan klinikalla samalla alkoholiongelmaansa.